lördag 31 augusti 2013

32 muscle-ups for time


Det var några år sen sist. Björn föreslog att jag skulle gå sönder om jag försökte göra en massa muscle-ups, jag tänkte att jag behöver nog två föreberedande pass. Sanningen låg väl nånstans mittemellan, fyra förberedande pass (6x2, 6x3, 6x4, 6x5) och sen så 32 på tid.
30 muscle-ups for time 3:40
Osäker på om jag låg på 29 eller 30 så gjorde en extra, men var visst redan en plus. Fick tiden till 3:40 avläst från filmen. Nu blir det uppehåll från muscle-ups (i ringar), men troligen inte i 3 år.

18 grader
Ff ok simtemperatur men lite skeptisk till algerna. Blev simning ändå då jag var inställd på det, men är nog färdigsimmat nu om inte geggan försvinner.

3 kommentarer:

Bear sa...

Grymt snabbt! Och snabbt även om du struntar i att låsa ut i botten, hade nog bara blivit marginellt långsammare hur som eftersom det mest blir lite jobbigare för greppet.

Hur går det med brutalbänken då?

Jocke sa...

Tack. Jag är lite osäker på reglerna, men hoppa ner från dippen är väl ok? Sträckningen i hänger är nog mest bara "att göra", jag hade ingen aning om hur det såg ut. Däremot vore en markerad paus i toppen av dippen klädsamt, det skulle kosta nästan en sek per rep, men det skulle även funka lite som vila så det blir kortare pauser i andra halvan. Bättre lycka nästa år :)

Jocke sa...

Både brutal och hängande benlyft har jag legat lågt med sen sista styrkepasset i juli. BB är onekligen skonsammare (för mig ptminstone), men jag kör ändå en kortare prep-cykel innan maxning.