måndag 12 augusti 2013

Ångaloppet

Trött. Vi kom inte in på Tenacious D igår kväll. Ensam med tre ungar. Datorn/barnvakten pajade nyss. Misären vet ingen ände :) vi kommer behöva gå ut i solen typ ... det blir kortfattat från paddan det här.

3:02:36, plats 44 av 81 i herreklassen. Inte så ofta man har nöjet att komma på nedre halvan i en tävling. Som jag trodde förra året kommer klassen på aquathlon höjas, och det är nog inte klart än.

Vi gick ut enligt plan (plan 5:10 på plattmark) 5:08 första relativt enkla km, justerade sen fart efter terräng. Låg riktigt lång ner efter 7,2 km löpning men plockade massor i simningarna. Varvade på 1:15 och ungefär där hamnade Emil i en svacka.

Sista halvtimmen var inte vacker, men det var inte heller en totalväggning. Vi plockade fem herrlag, två mixlag och torskade mot ett par simtjejer på havsvarvet, men åtminstone i simningen borde vi haft mer tryck.

Lätt stukning på Emil efter 2:15, massor av blåmärken och skrapsår på mig, troligen på Emil med, men inga riktiga missöden.

Jag är rätt nöjd ändå. Några minuter off från 3h, men en trevlig dag ute, vaderna höll fint och jag känner inte att nån annan disponering hade hjälpt.

1 kommentar:

Bear sa...

Bra kämpat, speciellt när man har 200+ kilon i mark! :)