måndag 10 mars 2014

Indikatorer

Min årsbästalista ser lite fantasilös ut då jag i gymet numer bara kör mark, bänk och chins regelbundet och planerat och hårt. Årsbästana är därmed vanliga träningsresultat.

Min fjärde indikator är löpning. Där använder jag primärt puls vs tid* som ett sätt att se till så formen inte ramlar ner i källaren. Dvs det är "aldrig" fråga om maxinsats. Målet är ju bara att formen inte ska försvinna nånstans, inte att tvinga fram några ökningar.

Mark 6x170
Bänk 6x100
Chins 6x30
Löpning 3 km på 12:00
Räcker inte det? Easy gains utöver det tas förstås tacksamt emot.

*)Jag gör inte ens detta som ren löpning, en i förväg definerad och återupprepningsbar Rockyjogg funkar ju också. Inte varje pass alltså, snarare en eller två gånger i månaden.

2 kommentarer:

Bear sa...

Roligt att ses och rolig orienteringsfilm. Som alltid gäller det bara att titta på välgjord reklam för att bli lite pepp / lurad :)

Jocke sa...

Ja, kul att ses. Nästa gång får vi se till att få till lite träning också (inte bara en handfull butterfly pullups och en "viper press").

I sommar blir det ett naturpass!, jag har bangat två år i rad. (http://naturpassomraden.orientering.se/Naturpass, tror det kommer komma 3-5 ggr fler områden innan den där listan är färdig)