lördag 7 april 2012

Rockyjogg

Jag har ju trott att namnet varit självförklarande, typ att det första som poppar upp i huvet när man hör "Rockyjogg" är rätt, men åtminstone en person kom att tänka på den här (säger möjligen mer om honom än om Rockyjogg) :

Den enda Apollon jag känner heter Axle i efternamn.

Min hälsena har senaste tio dagarna fått mer stryk än den förtjänar, och mer än den tål. Stålängd och löpning mörade väl upp den, men 200 kg ok satte in nådastöten, eller ... ja, den har ju inte gått av igen, förstås.

Efter två lugna dagar gav jag mig ut på en försiktig jogg idag, tog med kameran för att dokumentera Rockyjogg, men även tvinga in lite riggningspauser.


Så ser det ut ungefär.

7 kommentarer:

Bear sa...

Bra jobbat, trevlig rulle!

Sam sa...

Gött att hälsenan är slitstark nu.
Ja, rolig film med kul träning :)
Blev sugen på att ut och röra på sig i naturen.

Lenin sa...

Du borde söka till gladiatorerna.

rackempackem sa...

undrar om inte rockyjogg redan är varumärkesskyddat som "movnat". annars kan jag inte se någon egentlig gräns för hur mycket deg du skulle kunna göra i certifieringsbranchen. i vart fall om vi talar om versionen i det övre clippet.

Jocke sa...

Sam- jag som tyckte jag var försiktig. Men det kan vara en viss osynk i min verklighetsuppfattning som ursprungligen fick mig i trubbel.

Micke- provade -03 men jag kom inte förbi momentet "Beskriv med 50 ord eller mindre varför just DU ska bli utmanare." till några slags fystester. Eller så kom brevet bort.

Ludde- detaljer kring MovNat verkar ju höljt i dunkel, men min uppfattning är att de INTE pysslar med chippersstuk, nånting som MovNat-orginal "Methode Naturelle" gjorde. Men jag tänkte mest såhär: http://www.youtube.com/watch?v=q57qB6Kwroo

Martin Altemark sa...

Riktigt trevlig film!

Jocke sa...

Tackar