torsdag 11 augusti 2011

En tidig julklapp från Orminge


Fick just ett mail från Fredrik "En tidig julklapp från Orminge".
Prowler och släde i ett. Om jag bara kan få den här styrkelyftsgrejen överstökad så man kan fokusera på träningen igen... Kollade gamla resultat och konstaterade att jag är 16:e-rankad av de 20 anmälda (många har kvalat i -93 och gör nu en ordentlig bantning), det hjälper ju inte till för att ta tävlingen på allvar.

8 kommentarer:

Bear sa...

Och ett pyttelitet fieldgoal! Snygg konstruktion! Nån förstärkning under medarna? Annars slits det väl hål på rören rätt snart...säger jag som om jag vet mer än Fredrik när det gäller sånt där ;)

Jocke sa...

Nopie, tror inte det är nåt speciellt. Vår gamla släde klarade sig bra, men den körde vi som strongmanredskap (= skittungt, inte långt, inte ofta). Kan tänka mig att drar man iväg sådär 100-200m var på varje träning blir det ett helt annat slitage.

Bear sa...

Just ja, ni värmer ju inte upp heller. Sparar ytterligare meter.

rackempackem sa...

Jag tror det kommer bli grymt skoj på tävlingen. Och så har du ju alltid kvartstonnet. Men du får väl passa dig för att äta för lite. Du var ganska lätt sist vill jag minnas?

Jocke sa...

Björn- nog värmde vi väl upp även när du var med?

Ludde- Förrförra markpasset var bra, men inte kvartstonsbra (och persa kl 20-21 på kvällen när man varit igång i flera timmar funkar sällan bra). Vikt 77,6 i morse, lägsta på två veckor.

Bear sa...

I kiiid :)

rackempackem sa...

Sumobrottarna äter någon sorts gröt gjord på ren majsstärkelse om jag minns rätt. Du kan ju prova det. Men då ska du vara ganska säker på var du befinner dig på performance/longevety-skalan antar jag.

Jocke sa...

På lite sikt - bortom nästa helg - är jag snarare på väg nedåt än uppåt tror jag.

Inom det snäva spektra jag håller mig inom.