söndag 8 juli 2012

T-35

Med ny bebis och alla barnen sjuka gick jag förstås också och blev förkyld. Kan ju inte låta bli att tro att natten jag sov 45+90 min var den natt som knuffade mig över kanten. Inte helt kurant än, men bättre två dar i rad och Ångaloppet kommer ju närmare, så ...

Idag :
Löpning 2,85 km
Simning 1 km
Löpning 2,85 km
Tid 56:33 min, tog det så lugnt som möjligt. Försökte tänka "cykla-till-jobbet-tempo".

Långpasset löpning i tisdags var fullständig misär. Jag höll längre än fyra kilometer som veckan innan, men med tempot sänkt 0:20/km hade jag hoppats på mer. Dels hoppas jag på att tävlingsbanan är lite mindre kuperad än Ursviksterrängen och dels hoppas jag på nåt slags genombrott snart.

Studerar man kartan över tävlingsterrängen ser man ett "berg" (som vi inte ska upp på) som är 38m öh samt höjdcirklar på 30m och 35m öh på andra platser, vi simmar ju delvis i havet så bevisligen är vi nere på 0m öh. Ursvik bjuder på flera 20-30m-stigningar, och en av slingorna en 40m+ ("mördarbacken", alla banor har en mördarbacke verkar det som). Kanske är tävlingsterrängen mindre kuperad (och har en mindre mördarbacke), och det tycks vara främst backarna som tar kål på min hälsena.

På fredag går jag på semester. Får jag inget bakslag av dagens övningar så försöker jag trycka in två styrkepass innan dess, sen blir det renodlad aquathlonträning. Riktigt taggad inför lite "renodling", var sju år sen jag unnade mig lyxen att träna mot ett enda mål utan att hålla en massa andra baser täckta (även som @Fit:er tränade jag en massa saker som jag tyckte saknades). Men denna gång är det bara för fyra-fem veckors tid, förstås.

Inga kommentarer: