måndag 13 februari 2012

Fysad till 86

Målet är som sagt att ha aktuella PR (inom samma månad t.ex.) som summerar till 100, att göra det på samma pass är en helt annan grej. Inom en timme vore verkligen nåt.

Inom 66 minuter :
Bänkpress 45x40kg, ett lyft/2 sek = 11p++
Greppkloss 51kg = 11p
Stående längdhopp 198cm = 4p
TCA-Pullups 20st, ett lyft/3 sek = 11p++
Bench Pulls 35x40kg, ett lyft/2 sek (fr dead hang) = 11p++
Brutalbänk 23st (inga pauser) = 11p
Marklyft 40x70kg, ett lyft/3 sek = 11p
C2 500m 1:36.1 = 9p
Löpband en mile 7:24 = 6p (1% lutning)
Bonus pga minst tre "frispel" = 1p
Totalt 86 poäng (12 fler än i december)

Allting paceat i olika utsträckning (hoppet mycket, rodd och pullups lite), antingen för att resultatet gav maxpoäng eller pga hälsenan (ja, lite grann att jag var förkyld i helgen också). Ändå slitsamt eftersom det är mycket arbete på en dryg timme.

Ett lyft/2-3 sek innebär alltså att startar man lyftet innan GymBossen piper räknas det inte, är man inte klar innan nästa pip så räknas det inte och setet är avbrutet. Detta sätt är mycket svårare än fri fart (och det blir automatiskt strikt och lika från gång till gång).

Längdhoppet kan jag nog gå från 4 till 11p bara jag tar i, löpningen kommer jag få kämpa med (men tar det under/efter semestern i början av mars), rodden kommer nog mycket på köpet av löpningen.

5 kommentarer:

Bear sa...

Kanoners! Själv har jag fått lägga ner bänk efter lite värk (inte av bänk) men gjorde ändå 8 reps med 45 i torsdags. Tester i Södertörn, men där fick man inte fortsätta den här gången, bara minumum, that´s it. Lite trist, men lustigt att man kände sliten efteråt ändå...apropå det du skrev.

Jocke sa...

Inget allvarligt hoppas jag?

"vill ni ha minimum-killar får ni ta en annan"

Fånigt att man inte fick göra mer. Påminner om en upphandling vi var med i. Kunden hade byggt upp en hel avdelning bara för upphandlingen men ville inte ha en demo 'det försvårar att fatta ett informerat beslut' (jämfört med ifyllda A4-formulär).

Världen styrs av idioter som tittar på information sammanfattad i tre punkter på en powerpoint, skapad av idioter som tittat på powerpoints.

Eh ... Glöm det där, för många valentinmiddagdöl

Bear sa...

Hahaha!

För egen del är det bättre att gnälla här än på min egen hemsida om någon söker på mig tror jag. Kommer inte hit på första sökningssidan iaf, det gör man däremot om man söker på ditt namn ;)

Nåja, nä, inget allvarligt men man har ju minst sagt blivit nojig för diverse värk nu för tiden. Inte minst för att det är testperiod. Irriterande att inte göra sista bänkveckan, hade tänkt sluta efter 5x5x90 iom att det hade varit snäppet bättre än innan skadan. Alltså 100% stark även på pappret om man bortser från 1RM. Nåja, det kommer.

Jocke sa...

Gnälla heter det väl inte när man förtäljer sanningen?

Nåja, jag ska sätta ihop en 'Best of Björn' så den blir lätt att hitta.

Bear sa...

Det är ju precis vad gnäll är. Att det är subjektivt upplevt är ju en del av min poäng.

Vem är Björn? ;)