tisdag 26 april 2011

Enligt plan

Det kan vara svårt att tro när det inte finns bevis på Youtube, och hursom vet alla att träning inte funkar lika bra om den inte youtubeas. Men ni får lita på mig - vi körde veckans strongmanpass idag, precis som vanligt.

Stocklyft, farmers, arm-över-arm, däck och atlassten. Tre set på varje, första tre grenarna gick bra, sen gick det utför (troligen eftersom de första tre tog extra hårt).

På nedsidan kändes nånting i vänster axel/bröst/biceps redan från start, förhoppningsvis en lindrig skavank från ringarna. Även vänster knä, där jag har en paj menisk och hade en riktigt eländig inflammation -05 spökade lite. Synd när förra passet bjöd på en känsla av att man kunde attackera seten hämningslöst.

Men jag klagar inte, formkurvan pekar uppåt och nästa vecka är en återhämtningsvecka.

3 kommentarer:

Jon Ivmark sa...

Behöver du en återhämtningsvecka om formkurvan pekar åt rätt håll?

Jocke sa...

Nja, tänkte mest att om det är nånting med axeln och knät så skadar det inte med en förebyggande vecka, snarare än en lång rehab.

Men primärt är det för att det är SL-tävling nästa vecka. Helt oprioriterad tävling och jag är väldigt dåligt förberedd, men vill komma dit och prestera till 97% iaf. (Inte som häromveckan då jag marklyfte 3 reps på en 7 reps-vikt.)

Martin Altemark sa...

Vi får väl uppgradera det till "finns det inte på film så har det inte hänt" från "finns det inte på internet så har det inte hänt". Utveckling etc