söndag 26 september 2010

Hellre än wallballs

För att komma i fas efter semestern var jag på gymmet igår, andra helgträningen sen jag slutade träna med Johan i vintras. Kändes konstigt.

Smithmaskinen, som jag använde för all hängande träning, försvann för närmare två månader sedan. Nu hade ribbstolarna de ansåg skulle ersätta denna funktion kommit - "chinsribban" sköt ut väldigt lite (för lite även för strika chins) och var ca 5 cm tjock lackerad trä ... håhåjaja.

Att sån här skit dyker upp på gymet kräver att det går fel i två led: nån måste tillverka skiten och nån måste köpa den ... och ändå händer det hela tiden.

Jag kommer alltså köra 100% strikt för obestämd framtid. Inte av något slags religösa skäl, bara för att det är min enda möjlighet.

En del av cirkelfinishern: freestyling med medicinboll. Vi cirklar 3-4 varv, 3-4 moment, 30-40 sek, som lite flåsträning i slutet av vissa pass.

3 kommentarer:

rackempackem sa...

Lite som en gammal trettiotals film, ett barn som står och bollar mot skohusfasaded. Har alltid förundrats över att på den tiden var det tjejer som i störst utsträckning höll på med bollar.

Beklagar chins-räcket.

Bear sa...

Trist. Ett par ringar och ett träd kanske?

MYCKET hellre än wall balls, ser roligare ut, mer precision och så slipper man böja så mkt på benen! ;)

Jocke sa...

Vill jag verkligen kippa kan jag kippa hemma i doorgymet eller kanske utomhus, eller som du säger. Men jag har inget sätt att göra det integrerat i ett pass.

Böja på benen slipper man ju helst. Ok, det är inte alls likvärdiga övningar, bara samma redskap.