onsdag 10 april 2013

Stark igen

Tror det eller ej, men nu utan snö.
Dagens RJ tog mig tidigt förbi utegymet (och gårdagens taximordplats) och jag inkasserade ett rejält PR i stockhävpress, var nog klenare än jag förstod där runt jul.

7 kommentarer:

Bear sa...

Bra där med Rockyjoggandet och ffa simningen!

SJälv har jag knappt varit utomhus vilket förmodligen hjälpte det årliga testet på 1RM i mark: 220 kg, pers, hurra! +10 kg per år i fem år, kan det hålla i sig ett-två år till? ;)

Men det är klart, utomhus är bäst, om inte annat så för själen: https://vimeo.com/63686839

Nu har utesäsongen startat även hos oss och prowlersoparna har gjort rent på stadens gator, kom upp och kör lite släde och ok i maj, vore kanontrevligt! :)

Jocke sa...

Tack, privatlivet börjar ordna upp sig så jag borde kunna avvaras några timmar (vi är ju i uppsala ca två gånger per månad, fast med hela bilen fullastad med familj som tycker jag ska skjutsa och passa upp).

Gammal film alltså? Hardcore ändå. Måste skaffa en yxa. Jag har en såg, även om de mer puristiska rockyjoggarna anser att varken yxa eller såg hör hemma i RJ.

Grattis till markpers, tog du 10 i ett svep? Tror 210 var det senaste jag hörde. Nåja, ska väl upp till 220 igen hoppas jag (helst 225 förstås, av multipelskäl)

Varför inte börja blogga igen. Inte varje pass förstås, utan filmer och pers mm. Både marken och huggfilmen förtjänar att inte gömmas.

Jocke sa...

Sumo?!

Bear sa...

Den är från förra veckan, så jag inkräktar väl på RJ (tm) ;)

Haha, nä, ett räckte, var utslagen i 5 dagar efter det. 230 nästa år! Och sumo var det, känns lättare, vet inte om det känns bättre än, har inte tränat tekniken, bara testat.

Ska ta efter din bloggteknik, då går det nog snabbare, finns på to-do-listan! :)

Jocke sa...

Menade: ökade du 210 till 220, eller har du gjort 215 eller nåt mellan

Jocke sa...

Det var en väldigt smal sumo, Coan-sumo, Ronnys favorit.

Jag har bara provat bred sumo. Raw är jag klenare så, med dräkt lika, men det var en tyngre upplevelse att dra på det viset.

Bear sa...

Haha, aha, jo det var en 10 kg ökning. Gjorde 3x190 alldeles innan som kändes som 90% så då lassade jag på rejält.

Lite dålig vinkel på filmen men det är en rätt smal fotplacering antar jag (pga att rörligheten sätter stopp), känns...annorlunda. Aktiverar hamstrings för dåligt, alldeles för van att låta ryggen ta över vilket syns.

Lite kuriosa är att det fortfarande är double overhand med tumgrepp och talkade låren just in case ;)