fredag 5 augusti 2011

Hotellgym

När jag väljer hotell fäster jag inget som helst avseende vid om det påstår sig ha gym eller inte. Hittills har jag inte sett ett hotellgym som är värt att slösa tid och energi på. Den här gången var det lite annorlunda.

Friviktsavdelning som bjöd på vissa utmaningar att träna underkroppen. Två såna här rum.


Gymet hade en intressant klättervägg med sådär fem såna här banor. Troligen inga svåra banor, men det kan jag inte veta. Jag var beredd på att det nog skulle
krävas en PT-session för att få känna på den, men blev lite överraskad av att det krävdes en kurs (nästa tillfälle i september). Synd.
25m pool med bastu och ångbastu precis bredvid.

Utöver det ovan maskinrum, cardiorum, stretchrum, juicebar, gruppträningsrum, spinning och en massa skit. Och tre badmintonplaner med ca 15m i tak i mitten av hela skiten, med resten av gymet i tre våningsplan runt planerna. Tyvärr sket det sig med planerna att spela med Harri.

Trots att de verkligen gjort det sämsta möjliga av sina möjligheter på det här gymet så gick det att få till attraktiv semesterträning med vikter + simning + bastu + frukost.

3 kommentarer:

Martin Altemark sa...

Precis knäppt.

Bear sa...

Att de inte hade en sån här:

http://www.vipr.com.au/about_vipr.php

Dvs en skitlätt stock utan möjlighet att vikta. Ojojoj.

Jocke sa...

Fy fan!

Man kan nästan se hur den är tänkt att användas för att öva upp swingen/forehanden.

Nej, allvarligt så tror jag det där är för mycket action för det här gymet.

Eller iofs hade de en cirkelträning på badmintonplanerna en morgon. Advanced thai chi kan jag tänka mig är actionladdat också.