fredag 25 mars 2011

Säsongspremiär?

Det tycks som det är en livematch på Eurosport2 nu på morgonen. Säsongspremiär?

Äntligen ett bollspel man kan titta på.

(Nästan) helt orelaterat :

5 kommentarer:

Bear sa...

Sjukt roligt, kommer ihåg en match som fortfarande rullade trots att de var 3 medic-teams ute och plåstrade om. Inte för att jag sett så mkt, vore roligt att se mer. Sänder det sumo också? Det har jag saknat!

Jocke sa...

Vetefan om det är så mkt sumo.

Förra säsongen var det en Aussiematch i veckan (plus repriser och veckomagasin), så jäkla nonstopbrutala är matcherna inte, men givetvis är det lätt att klippa ihop brutala highlightsklipp.

Tror t.ex. jag bara såg två hockeyslagsmål förra säsongen (vilket jag tycker är bra, men förmodar att publiken i allmänhet gillar det, annars skulle det väl bestraffas)

Enkla regler också. Och inga filmningar.

Enda nedsidan är som sagt litet utbud matcher. Men vilken final det blev förra året ...

Bear sa...

Håller med om slagsmålen, det är skräp. Det "roliga" var att folk som stukat foten inte var något att stoppa matchen för, lite svårt att filma då :)

Harri Klingsten sa...

Så länge hockeyslagsmålen lockar mer folk till arenorna än vad de skrämmmer bort folk kommer de existera. Vi har en en grym fajter Douglas Murray i NHL, en sann underhållare, jag brukar följa hans fighter på youtube, tror han skulle kunna gå rätt långt som boxare.

Jocke sa...

Åjo, jag är fullt införstådd med att slagsmålen finns i Hockey och Aussie för att folk egentligen vill ha det så (de kanske påstår nåt annat), samma sak med filmningarna i fotboll.

I hockey, på is, med handskar och hjälm och hela grejen blir det ju sällan så farligt, i Aussie tycks de lösa det med att mest slå nån annanstans än i huvudet (det blir antagligen åtalbart i domstol annars?), vilket mest får det att se patetiskt ut.