fredag 30 december 2011

Bokslut

Ett år där man inte kan gå på sex veckor och inte springa alls på fyra månader kan ju inte få annat än underkänt, men för att fokusera mest på det som varit bra :
  • Kampsport: 67 pass under året (varav 15 med instruktör), rekord med råge - och det gav utdelning. Börjat träna stående sparring och grapplingen har definitivt gått framåt. (För att verkligen ta grapplingen till en ny nivå skulle jag nog behöva mer kvalificerat motstånd. Som det är nu jobbar jag mest på offensiv och ekonomi.)
  • Simning: här är nivån usel, men året bjöd på klara förbättringar. Och det finns hopp inför det kommande året.
  • Strongman: träning en gång i veckan i nästan tre månader gav bra resultat. Över lag inte alltime-high, men bättre än på länge.
  • Styrkelyft: har aldrig förr tränat för raw tävlingslyftning, så det var lite av en straffspark, men satte raw-PR utan att direkt träna ihjäl mig specifikt.
  • Hälsa: (Bortsett från jätteskadan Allan) så har året bjudet på få ( = två) infektioner, ett stukat finger och bara lindriga episoder av led/seninflammation eller muskelknutar, bättre än 2010 som i sin tur var hästlängder bättre än överträningsåren 2007-2009. Jag avslutar året svagt med en förkylning och troligen som följd av denna en muskelknut i höger axelregion.

fredag 2 december 2011

Monster-Jocke

Jag börjar misstänka att jag har en framtid inom den här sporten.